predčasný koniec dovolenky

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

milosh

Příspěvek od milosh »

ojoj, to nasere, jinak se to neda napsat, ja mam ted na astru havarijni s 1% spoluucasti a platim 3000kc/rok 8)
proti ukradeni / zivelnym pohromam atd...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

milosh píše:ja mam ted na astru havarijni s 1% spoluucasti a platim 3000kc/rok 8)
proti ukradeni / zivelnym pohromam atd...
Tak to je pecka. Já mám na hondě za 10kkč/10% zhruba pětinásobek. No holt jezdím prémiovou značkou (dle měřítek pojišťovny).

Když o tom uvažuju, tak i za Matize jsem vlastně platil více než trojku ročně za 10/10.
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
milosh

Příspěvek od milosh »

no ja to havne sam nesmim naborit jinak sem v prd... :lol:
ale to uz jsem zvladnul na nexii tak ted to snad bude v pohode, no v zime asi budu jezdit do prace MASTNOU TYCI :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Docent

Příspěvek od Docent »

Jenže, Ondro, ty máš klasický havarijní, takže i když nabouráš z vlastní viny, ne? Kdežto milosh jen odcizení a poškození živelní událostí, a to se tou událostí ještě urkitě nemyslí přechod pracovitých snědých spoluobčanů přes kapotu a střechu ;) .
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Aha, mě zmátlo, že Milda psal "...ja mam ted na astru havarijni s 1%...". Pokud je to bez té bouračky, tak je to jasné.
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
LIFELIKE
Kontaktovat uživatele:

Re: simone

Příspěvek od LIFELIKE »

simone píše:LIFELIKE je mi luto že východné slovensko sa ti takto zapísalo :( Fakt nedeje sa to tu pravidelne ale pri mojej práci sa s tým stretávam dosť často. Keby som bol vedel že máš spoluúčasť v poistke tak vtedy odporučam priatelom niečo naviec "ukradnúť" vlastnou silou
Netráp sa tým, mojím problémom je, že neviem takto klamať. Na svoju škodu asi. Ale inak som, myslím, vcelku normálna :).
Je síce pravda, že to bol jednak asi najsilnejší zážitok na dovolenke (bohužiaľ), ale je to našťastie len taká smola, čo sa dá poriešiť peniazmi. Stávajú sa aj horšie veci.
Napriek tomu sme stačili dovtedy vidieť toľko krásnych miest (kráterové jazierko vo Vyšných Ružbacoch, hrad v Starej Ĺubovni, Duklu, Šarišký hrad, múzeum v Solivare, Zemplínsku Šíravu, Morské oko, Sninský kameň, Košice, Zádielsku roklinu a aj tu nešťastnú Jasovskú jaskyňu). Takže časom tieto zážitky prekryjú ten jeden nepekný.
Len škoda, že sme si v kľude nemohli spolu vypiť nejaký drink a pokecať.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
LIFELIKE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LIFELIKE »

Ešte jedna vec ma napadá v súvislosti s tou udalosťou.
Vždy som si myslela, že keby niekto ublížil môjmu Kaloskovi, tak budem peniť, zúriť, nadávať...jednoducho, že ma trafí šľak. Ale ked sa stalo toto, tak som bola absolútne kľudná. Naštvaná určite, ale žiadne nekontrolované emócie. Začali sme normálne riešiť situáciu.
A čo sa týka Chevrolet assistance, tak to je nula bodov. Dali nám telefon na servis v Košiciach, ale na servis Mercedesu :). A tí sa pekne čudovali, že chceme okno na Chevroleta.
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Tak to je škoda...

...mimochodem, přisadím si k tomu Cevrolet assistance...když jsme chtěli pro Kalosa sehnat odtahovku, tak oznámili, že to je jen pro případ poruchy a že když je to havárie tak máme smůlu a máme si odtah sehnat sami a že žádnej kontakt na žádnou odtahovku nedají... :roll: ...byli opravdu ztělesněná ochota :?
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
LIFELIKE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LIFELIKE »

Kessler píše:Tak to je škoda...
...mimochodem, přisadím si k tomu Cevrolet assistance...když jsme chtěli pro Kalosa sehnat odtahovku, tak oznámili, že to je jen pro případ poruchy a že když je to havárie tak máme smůlu a máme si odtah sehnat sami a že žádnej kontakt na žádnou odtahovku nedají... :roll: ...byli opravdu ztělesněná ochota :?
Nám práveže odťahovku naopak núkali ( s tým, že si ju budeme musieť sami zaplatiť) napriek tomu, že sme mali iba rozbité okno. :)
Odpovědět

Zpět na „POKEC“