Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Čauky,ladinek píše:http://www.tuningshop.cz/?page=search&p ... catid=4454 zkus napsat tady já si je od tam bral mají poštovné nad 6000kč zdarma,typový list ti vystaví na požádání ale pokud dáš rozměr kol jako máš napsaný v TP tak typový list nepotřebuješ,já mám taky RSW R15" a jsou super
To kupoval extra gumy na to?Scorpion.11 píše:Ladinek má pneu podle TPa disky zimní 13" a letní po dlouhém vybíráním konečně 15"
jari píše:To kupoval extra gumy na to?Scorpion.11 píše:Ladinek má pneu podle TPa disky zimní 13" a letní po dlouhém vybíráním konečně 15"
Už se v tom nějak ztrácím v těch tvých kolech 14"-15"-16"ladinek píše:jj kupoval jsem 15" alu a k tomu 15" pneu a 14" alu i s pneu jsem prodal ty 15" vypadají o dost líp,jinak jsem měl aji 16" ale to je tvrdý jak ....to už nechci taky to bylo uplně nový a prodal jsem to hoooodně pod cenou,to už nikdy neudělám
jj 13" mám zimní a ted jsem na aukru k nim koupil origo chevrolet pokliceScorpion.11 píše:Už se v tom nějak ztrácím v těch tvých kolech 14"-15"-16"ladinek píše:jj kupoval jsem 15" alu a k tomu 15" pneu a 14" alu i s pneu jsem prodal ty 15" vypadají o dost líp,jinak jsem měl aji 16" ale to je tvrdý jak ....to už nechci taky to bylo uplně nový a prodal jsem to hoooodně pod cenou,to už nikdy neudělám
![]()
Jinak si ještě zapomněl napsat o tvých 13"
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |