![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Já teda používám ty jak myslím je nechal dělat Ivoš v tom pleskliskle jednu do auta a jednu na triko a ženu budu držet za ruku aby jste věděli ke komu patří
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí
![-i](./images/smilies/smiley24.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
TAK KOLEM TRETI JSME TAMsandruš píše:to Rebele v kolik dorazíte v ten pátek![]()
![]()
------------------------------REBEL píše:TAK KOLEM TRETI JSME TAMsandruš píše:to Rebele v kolik dorazíte v ten pátek![]()
![]()
-----------------------------REBEL píše:beru sebou plynovy varic na kafe neni tam elektrika,jinak uz napeceno a zitra muzem vyrazit
Pěkný denJ.Bad píše:Tak J.Bad + Bohdanka na Vás budou vzpomínat jak si tam užíváte - v sobotu 5.9 ráno 3.00 na letišti Ruzyně a odlet...za sluníčkem.Na ostrov Thassos - je to plánované a už jsem myslel že to neklapne - nakonec LAST MOMENT za rozumný peníze...Snad se s někým z Vás potkáme na srazu Manín 2009 na konci září...počítáme s tím...Měl by tam být internet - tak se mi snad podaří se na něj dostat a prohlédnout fotky z Vřešťova...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |