Mě pomohlo řadit s meziplynem. Už to dělám automaticky, po 35 tis. km.MATIZ 1999 píše:...
A teď pište co vám evidentně pomohlo,tuto chybu potlačit ne žádné úvahy co by kdyby :
...
Co se na traktoru naučíš, v Matizovi jako když najdeš
Moderátor: Blue Lanos
Mě pomohlo řadit s meziplynem. Už to dělám automaticky, po 35 tis. km.MATIZ 1999 píše:...
A teď pište co vám evidentně pomohlo,tuto chybu potlačit ne žádné úvahy co by kdyby :
...
Caw, asi závisí od kusu, lebo u mojho Matiza (ani u toho nového) zatiaľ nebol problém radiť z 3 na 2. Keď však radenie odišlo úplne, tak jednoznačne pomohla výmena zničených tiahel Skôr mám občas v horších podmienkach problém radiť spátečku, ale keď ju jemne pritlačím a povolím spojku, tak tam pekne skočí...MATIZ 1999 píše: ...A teď pište co vám evidentně pomohlo,tuto chybu potlačit ne žádné úvahy co by kdyby...
Hm, řadit u Matize z 3 na 2 v 60... Nějak mně tady chybí smajlík ťukající si na čelo, ale třeba mně smysl tohoto úkonu objasníš...MATIZ 1999 píše:Řazení z 3 na 2 před výměnou nešlo provést při rychlosti nad 40 km/hod,nyní tam 2. stupeň spadne i v 60.
Ty kokso, v 60-ke do dvojky?! Keď vchádzam do obce a chcem Matiza spomaliť motorom, tak radím z V do IV a je to ešte v 65-60 km/h dosť veľký skok!Docent II. píše:Hm, řadit u Matize z 3 na 2 v 60... Nějak mně tady chybí smajlík ťukající si na čelo, ale třeba mně smysl tohoto úkonu objasníš...MATIZ 1999 píše:Řazení z 3 na 2 před výměnou nešlo provést při rychlosti nad 40 km/hod,nyní tam 2. stupeň spadne i v 60.
Matiz 1999, nerozumiem ti momentálne, ale nechcel som rýpať, len mi to prišlo vtipné vraziť dvojku v 60tke. Ospravedlňujem sa, že som ešte neskúšal ísť na dvojke sedemdesiat.MATIZ 1999 píše:Je vidět ,že je na světě stále dost hnidopichů. To řazení při 2. převodovén stupni v 60 mělo být jako poznámka, že synchrony fungují. Je tu na webu dost matýzkářů ,kteří psali ,že tam dvojku nedaj ni ve 20km. Tož tak. Jinak omezovač začíná při 2 fungovat při 68 km při trojce cca na 85 km.
to si chce nejdřív čím se zabývá téma a potom rýpat.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |