je to pekne ale citlivost repro ni je az taka vysoka!
ja som tam najskor dal peing PYAQ603C 65HZ-20KHZ 120W citlivost 89db,ale stale to nebolo ono ! potom som si nechal poradit od chlapika ktory pracoval vo velkosklade a ten si hladal repro sam pre seba az kym nenasiel! a ze skusal od drahych znackovych az po tie co tam predavali za normalne ceny ! a u neho dopadly najlepsie repro od
http://www.schotter.sk/index.php?page=s ... &Itemid=26 ale v jeho velkosklade staly 15EUR a hovoril ze ostatne zname repro za desiatky eur polozily do muky takze ked mi povedal co je naj za super cenu ,verte mi spadla mi sanka a len s obavou som ich kupoval ,lebo dizajn je obycajny.A napriek tomu som bol milo prekvapeny ako pekne sa im dari vo dverach totiz citlivost je 92db a verte mi aj to nase radio v chevy pekne zahraje basy.
a este jedna vec dolezita ! predtym nez si vymenite radio v aveu skontrolujte si napojenie reproduktorov od radia .
mne sa to totiz stalo ze mantaci prehodili na dvoch kablov od radia ku repro svorky minus a plus .
ten kto vie co to znamena ak je prepolovany repro ,urcite si vie predstavit ako to cele asi hralo pred odstranenim chyby,
ja som na to prisiel asi po roku ked mi to vrtalo hlavou ,ze kde su v prdely basy.
a s B-52 som zatial velmi spokojny ,a az budu drobne naviac dam do dvery stp a poriadne ich vytlmim ,uz teraz si to viem predstavit pri malej hlasitosti ten super zvuk s tym basom.
a do A stlpikov som namontoval vyskove repro. je to super .
takze skontrolovat plusy a minusy konektorov na radiu ! (dal by som tu foto ale neviem ako ju mam zmensit na 250mb)