Díky lomngi na to iso je to konektor napájení č.5 podle schématu musel bych to rozstřihnout a dát tam roztrojku, otázka je jestli do toho kablíku jde proud, ale asi ano, protože by tam nebyla jinak ta izolace, pokud to pojede na to dám to tam
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
presne tak modry sa pouziva na napajanie anteny alebo zosilovaca, ako dalo by sa to realizovat aj remote signalom z klucika co je zlty, ale modrym by malo stacit napajanie zosika.
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
nemá já to nepoužívám, v autě nevolám ani přes hans. a telefon blut. nemám a ani mě to neláká,bylo by zbytečně o 2000kč dražší,dá se ,ale dokoupit.Já to mám skrz muziku hlavně
Přílohy
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 003.JPG (79.27 KiB) Zobrazeno 2218 x
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 008.JPG (77.82 KiB) Zobrazeno 2218 x
Edmund Burke
Ovládání sub+ nastavení frekvence
horní propusť dolní propusť
londess
bass,treble,midle.......atd
6 nastavených zvuků + možnost doladění
zapnul jsem to jen na chvilku, byl jsem zvědavej
Přílohy
jvc 016.JPG (80.08 KiB) Zobrazeno 2173 x
jvc 019.JPG (79.13 KiB) Zobrazeno 2173 x
jvc 007.JPG (79.1 KiB) Zobrazeno 2173 x
Edmund Burke
Mám otázku pro ty co měnili rádio, je do čeho napevno chytit ten kovovej rámeček co drží rádio? V Loganu jsem ho chytnul do plastu na samořezky malý a pozohýbal ty chytáky co tam jsou, jde to tak i v Aveu nebo je tam vzduchoprázdno kolem? Chci to o víkendu příští týden nainstalovat tak abych byl připravenej na vše
Edmund Burke
Neví někdo jakou anténtí redukci koupit do Avea? Koupil jsem tu co poradil lomngi , ale ta tam nepasuje http://www.rojka-autohifi.cz/66028-ante ... -iso-din/¨ je široká a v Aveu je konec antény úzkej v takovým černým válečku.
Edmund Burke