Naftový hrkot konečne vyriešený.

(hodil som to aj na Drive2.ru
https://www.drive2.ru/l/700411447955438945/)
Auto som kúpil s tým, že motor znie ako diesel a nemá výkon .
Po výmene všetkého okolo VVT – nastavovačov, solenoidov, snímačov a tiež chladiča oleja a chladiacej kvapaliny motora som mal stále dva problémy:
P0365-00 a 1,8l benzínový motor znejúci ako diesel (tzv. dieseling), s vyššou spotrebou paliva a nízkym výkonom, s dierou vo výkone medzi 3000-4000 ot./min. Žiadna kontrolka motora.
Začal som teda riešiť problém P0365-00:
Najprv som vymenil snímač vačkového hriadeľa výfuku. Problém stále pretrvával. Potom som skontroloval zapojenie do snímača. Mal som 5v na oboch stranách 3 pinového konektora s kostrou v strede.
Potom som sa rozhodol dať dole kryt vačiek, a zistil som, že krúžok na vačkovom hriadeli výfuku bol poškodený, pravdepodobne to posrali chlapi v predošlom servise, ktorý mal auto na niečo súvisiace s motorom, predtým ako som ho kúpil.
Potom nastal čas zistiť, ako to napraviť. Najprv som skontroloval cenu nového vačkového hriadeľa — 99€ čo je teda hodne.
Potom som ale narazil na náhradný krúžok, ktorý sa mi podarilo objednať z aliexpressu za 4,50 €/kus, kúpil som 2 pre každý prípad.
Po cca 2 týždňoch keď krúžok dorazil, som išiel ku kamarátovi Alexovi do jeho servisu a celá oprava trvala cca 4 hodiny - rozobrať motor, vybrať vačku, prehodiť krúžok a zložiť motor, načasovať rozvody a odtestovať....
Lenže, po pripojení diagnostiky k autu sa P0365-00 stále prejavovala... Tak som ešte raz vymenil senzor za náhradný, ktorý som mal v kufri... aaa problém vyriešený!
Zvuk motora sa zmenil, už neznie ako diesel, nemá medzeru vo výkone, ide krásne a aj spotreba išla dole.
Tu je odkaz na náhradný krúžok pre prípad, že by ho niekto potreboval:
www.aliexpress.com/item/1005003076232976.html