Black Cruze WTCC
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Black Cruze WTCC
Kola nic moc .
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Ahoj,zatím jsem to nezkoumal,ale našel jsem doma ten soupis výbavy,který byl v autosalonu u mého vystaveného auta a tam je přímo napsáno - CD měnič.Musím zjistit,jak to vlastně je.tomask píše:Ahoj, řešil jsi to rádio proč to nemá zásobník ?
Cruze 1,8 WTCC , carbon flash
jj ty kola na aute nejsou vubec pekne, mrkni na ten mmtuning a vyber si nejake hezci, preci jen "Kola delaj auto"
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
Takže po delší době dvě drobné úpravy na mém autě. První je díl do opěrky od Doyla,tímto mu opět děkuji - sedí perfektně , no a tou druhou změnou je zakoupení nových alu disků a zimních pneu. Koupil jsem disky AUTEC Ethos Dark 16" a gumy Goodyear Ultragrip 8 205/60 R16. Přehazoval jsem to v sobotu dopoledne a hnusnější počasí už být nemohlo. Ještě jedna věc - pokud by měl někdo zájem o originalní disky 17" na Cruze benzín 5x105,ať se ozve na SZ (hodím to i do inzerce).
Cruze 1,8 WTCC , carbon flash
Pěkné kola a ještě lepší auto. WTCC je super.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
jj, WTCC je nejlepší....já mám bílý HB....super....su spokojená ..... je to drak, ale bohužel jen 1,6 benzin...jezdím málo, ale i tak jsem si ho zamilovala....krásný modrá interiér....krasavec...maska, mlhovky, plast.nárazník....
Nyní: Citroen C4 Grand Picaso, 1,6 BlueHDI, 88kW, MAN6, vínová
Bývalo:
VW Golf VII, 1,2TSI, 77kW, šedá
Opel Signum 2.2, 2004, benzín, stříbrný
Chevrolet Cruze HB, edice WTCC 1,6, 91kw
BMW 525d, r.2003
Sen: no toho je!! :-)
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
no jo prosim tě, jen se nám tady neroztečVladka píše:jj, WTCC je nejlepší....já mám bílý HB....super....su spokojená ..... je to drak, ale bohužel jen 1,6 benzin...jezdím málo, ale i tak jsem si ho zamilovala....krásný modrá interiér....krasavec...maska, mlhovky, plast.nárazník....
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
tsssss. závidíš, viď??Franta P. píše:no jo prosim tě, jen se nám tady neroztečVladka píše:jj, WTCC je nejlepší....já mám bílý HB....super....su spokojená ..... je to drak, ale bohužel jen 1,6 benzin...jezdím málo, ale i tak jsem si ho zamilovala....krásný modrá interiér....krasavec...maska, mlhovky, plast.nárazník....
Nyní: Citroen C4 Grand Picaso, 1,6 BlueHDI, 88kW, MAN6, vínová
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
A čo tak tie krásavce priniesť ukázať na sraz Piesočná. Nech pozrieme na živo či je to tak krásne.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
- petrisek.pistolik
máš úplně stejná kola jako mám já a jsou super moc se mě na tom autě líbí, jediný co jsem si na ně dokoupil středovou pokličku se znakem CH. A na tvém černém taky slušísybacus píše:Takže po delší době dvě drobné úpravy na mém autě. První je díl do opěrky od Doyla,tímto mu opět děkuji - sedí perfektně , no a tou druhou změnou je zakoupení nových alu disků a zimních pneu. Koupil jsem disky AUTEC Ethos Dark 16" a gumy Goodyear Ultragrip 8 205/60 R16. Přehazoval jsem to v sobotu dopoledne a hnusnější počasí už být nemohlo. Ještě jedna věc - pokud by měl někdo zájem o originalní disky 17" na Cruze benzín 5x105,ať se ozve na SZ (hodím to i do inzerce).
Alfa Romeo 33
Citroën BX
Škoda Favorit
Citroën Xantia
Opel Corsa
Chevrolet Cruze HB LT+, 1.6, béžová met., 2011
Citroën BX
Škoda Favorit
Citroën Xantia
Opel Corsa
Chevrolet Cruze HB LT+, 1.6, béžová met., 2011