Dannik91 HatchBLACK Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: Dannik91 HatchBLACK Cruze
Hele přišel jsem k zaparkovanýmu autu v ulici a tam dárek. Navíc je i pokurvený plasti dip na kole.
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
- Reklama
tvl chudák mazlik
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
já myslím, že tohle už nikoho dneska nemůže v čr překvapit.. je to jen otázka času když parkuješ venku
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
Bohužel mohu jen přikývnout. Navíc v Praze. Co mám auto, tak jsem byl pouze 4x v Kauflandu a 4x jsem tam něco našel.. ale, že i u nás v jednosměrce, to mě ještě trochu překvapilo.pejee píše:já myslím, že tohle už nikoho dneska nemůže v čr překvapit.. je to jen otázka času když parkuješ venku
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Mazlík má novou prdelku18lukin18 píše:tvl chudák mazlik
Je to k nasr....
Taky už mám zkušenost a proto jsem tento týden koupil lakovací tužku. Sice jsem s tím nikdy nedělal, ale neměl by být problém
Taky už mám zkušenost a proto jsem tento týden koupil lakovací tužku. Sice jsem s tím nikdy nedělal, ale neměl by být problém
Víc k nasrání je, že přes tu "krásnou" modrou nebyly vidět menší promáčkliny, ty se objevily až když jsem to umyl.
Na tužky jsem koukal už v zimě, když jsem "potunil" zrcátko o sloup, ale nakonec jsem to potáhl folií. Jsem zvědavý jaký bude výsledek u tebe.
Na tužky jsem koukal už v zimě, když jsem "potunil" zrcátko o sloup, ale nakonec jsem to potáhl folií. Jsem zvědavý jaký bude výsledek u tebe.
Dane vítej v klubu Takový záležitosti už přecházím s ledovým klidem
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
to ti možná v lakovně rozleští.
proto mám tady v Praze Garáž. na autě ani škrábanec
proto mám tady v Praze Garáž. na autě ani škrábanec
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Po delší odmlce se znovu hlásím o slovo. Rád bych se podělil o dojmy z první garanční prohlídky. Navštívil jsem servis Car For You, servis se nachází za městem mezi poli, jinak než autem se tam člověk nedostane. Bylo mi řečeno, že prohlídka bude stát cca 5 tis. a bude trvat cca 1,5h-2h. Na tu chvíli pro mě nemělo cenu si půjčovat auto, tak jsem si vzal práci s sebou, že počkám tam. Dorazil jsem na 9 hodinu. Po uvítání byla navýšena původní cena. Ok. Šel jsem se posadit. 10h, 11h, 12h stále nic. Po chvíli přišel el mechánico, že to bude za chvíli hotové, jen čekají na nějakou odezvu jednoho čidla. Ale vše je v pořádku. 13h přišel el mechánico po druhé, jestli bych nemohl s ním na dílnu (už jsem tušil průser), okolo mého auta 4 maníci, notebook na střeše, kabely do auta a údajně odešla lambda sonda. Na to přišli pánové po 4 hodinách, DPF zaplněn z 90ti %, takže mi zakázali odjet. Sonda samozřejmě skladem není (objednána z Maďarska). Nedávno jsem zaklepal, že nemám konečně problémy a ejhle. Dalším problémem bylo náhradní vozidlo, které nebylo. Nakonec jsem až ve 14:00 usedl do zapůjčeného vozu a jel na schůzku do Úval, tam jsem to vyřešil, sedl do zapůjčeného auta a nenastartoval jsem. Takže jsem opět volal CFY. Baterka v čoudu, takže start přes kabely... No holt, když se daří tak se daří.
Jinak zapůjčený vůz je Opel Corsa, 1,2 automat - nebezpečné auto Už jen když jsem odjížděl od CFY, přijel jsem k hlavní na Úvaly, kouknu, nikde nikdo, najel jsem tam, pedál skoro na podlaze, kouknu do zrcátka a červená Fabie nalepená na prdeli.
Jinak zapůjčený vůz je Opel Corsa, 1,2 automat - nebezpečné auto Už jen když jsem odjížděl od CFY, přijel jsem k hlavní na Úvaly, kouknu, nikde nikdo, najel jsem tam, pedál skoro na podlaze, kouknu do zrcátka a červená Fabie nalepená na prdeli.
noo tak to potěší no, ale náhradní auto takový jsem si vždycky přál
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
- Scorpion.11
Náhodou pátek 13 není, že ? Když se daří, tak se daří
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Já mám pátek 13 poslední dobou asi každý den
Rudo, věř, že tohle sis vážně nepřál.
Rudo, věř, že tohle sis vážně nepřál.
no to potěší. mě tam přišlo, že jsem našel konečně servis kde tomu trochu rozumí.
já si tam budu nechávat dodělávat to vyhřívání sedaček.
já si tam budu nechávat dodělávat to vyhřívání sedaček.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Když jsem tam byl v zimě na konzultaci, přišlo mi to stejně. Oni tomu "teoreticky" dobře rozumí. Praxe je asi trochu horší, uvidíme jak to dopadne. Ale pořád na ně má nejlepší vzpomínky určitě Tomáš
Jinak tobě Franto přeju pevné nervy.
Jinak tobě Franto přeju pevné nervy.