Rádio - výškové repro
Moderátor: Blue Lanos
Rádio - výškové repro
Zdar - chvíli po puštění rádia se výšky silně utlumí. Po nějakém čase zase naběhnou a někdy se zase ztratí. Když se ty vysoké tóny ztratí a vypnu rádio - po zapnutí naskočí zase Ok a časem zase spadnou.
Dělá to jak u rádia, tak i CD i z USB.
Máte někdo podobnou zkušenost? Je to rádiem nebo nějakým studeným spojem? Mám stále záruku, tak stím poběžím - až bude tepleji - do servisu.
dík
Cruze 1,8 LT, aut.
Dělá to jak u rádia, tak i CD i z USB.
Máte někdo podobnou zkušenost? Je to rádiem nebo nějakým studeným spojem? Mám stále záruku, tak stím poběžím - až bude tepleji - do servisu.
dík
Cruze 1,8 LT, aut.
Cruze 1,8 LT, aut.
- Reklama
Re: Rádio - výškové repro
pokud to delaji oba vyskace zaroven tak studeny spoj ani zadna chyba ve vyskacich nebude, spis bych hledal zavadu v radiu, zkousel si nastavit treba vysky na max.? co to udela potom?
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
tak myslim ze nic jineho nez zajet do servisu ti asi nepomuze stejne nic nez nastaveni se delat neda a nez se rypat v reprakach a ztratit zaruku tak bych radsi volil servis
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Tak v lednu mi servis rádio vymění - prý s tím nemají problém - jen někam to musí oznámit, protože je drahé (asi do Koreje, třeba potřebují schválení i KLDR )
Cruze 1,8 LT, aut.
- Scorpion.11
Spíš do Prahy zdali to odsouhlasí, odklepnou a pak jim dají zelenou
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
treba ti radio vymeni za navigacku
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Navigaci mám, ale taky čekám, až mi napojí jiný elektrikář parota - takže nejdřív vyřeším rádio.
Pro zajímavost - k připojení parota je potřeba redukce na konektory - ale je jich více typů - a ty první, co dostal z ústř. skladu v Praze nepasovaly - je to podobné jak s disky - zde je rozdíl mezi verzemi na benzín nebo naftu.
Maj to zajímavě vymyšleno, korejci
Pro zajímavost - k připojení parota je potřeba redukce na konektory - ale je jich více typů - a ty první, co dostal z ústř. skladu v Praze nepasovaly - je to podobné jak s disky - zde je rozdíl mezi verzemi na benzín nebo naftu.
Maj to zajímavě vymyšleno, korejci
Cruze 1,8 LT, aut.
Hmm, ako tak sledujem správy, to sa radšej poponáhľaj a kupuj skôr než si súdruhovia z KĽDR urobia z našej materskej továrne strelnicu......potom už budeme musieť kupovať len náhradné diely Made in Poland.Pavel56 píše:Tak v lednu mi servis rádio vymění - prý s tím nemají problém - jen někam to musí oznámit, protože je drahé (asi do Koreje, třeba potřebují schválení i KLDR )
jo ohledne disku to vim, je to zajimave ze pouzivaji ruzne roztece na jedno a to same auto
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Dnes jsem předvedl v servise, jak se závada projevuje - jejich reakce - zeptáme se na ústředí, zda budeme opravovat (to by mi rádio vytáhli a já jezdil bez něj - a pak znovu do servisu) anebo výměna - takže čekám na telefon
Cruze 1,8 LT, aut.
- Scorpion.11
1.Dubna čili Apríla není, že by se s tebe dělali srandu
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Tak dnes mi v servise po načtení diagnostiky to znova nastavili - opakuje se to znova (i když jakoby méně).
Technik ale říkal, že pošle do Phy VIN a resetuje celé rádio - uvidím, čekám,
Technik ale říkal, že pošle do Phy VIN a resetuje celé rádio - uvidím, čekám,
Cruze 1,8 LT, aut.
Mám pocit že se jím to nechce nějak řešit.
Myslím že jsou moc měký, nebo neumí komunikovat a nebo si stebe dělají blbce.
Pokut by se to stalo mně tak to rádio je už vyměnené a nezajímali by mně jejích takové "lacné keci"
Myslím že se ti moc nevěnují.
Myslím že jsou moc měký, nebo neumí komunikovat a nebo si stebe dělají blbce.
Pokut by se to stalo mně tak to rádio je už vyměnené a nezajímali by mně jejích takové "lacné keci"
Myslím že se ti moc nevěnují.
Carthell Prg
Jen zdravím - neusnul jsem - stále řeším - pak to stručně sesumíruju - je to humor
Cruze 1,8 LT, aut.