Tempomat
Moderátor: Blue Lanos
Tempomat
Od pátku mám novýho Chevyho Cruze 1,8 LS+, chtěl jsem se optat jestli na něj půjde dodělat tempomat (i když asi ne originál). Nemá někdo zkušenost s doděláváním tempomatu? Nebo kde je nejlepší si nechat dodělat tempomat?
Toho času bez auta, za to ale s bytem 3+1 OV po rekonstrukci. :)
- Reklama
Re: Tempomat
Na origo zapomeň
Vzdyt je to GM a ty maj v podstate vse stejny, pohledal bych na nemeckym astra j foru zda to uz nekdo resil a urco to pujde
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Díky, jenže já německy neumím. Koukal jsem na to na netu a co by jste řekli tomuhle: http://www.autoalarmy.cz/katalog/autodo ... tempomaty/
nemecky nemusis umet kdyz umi google, zadas adresu stranky a uz to je prelozeny - http://translate.google.com
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Koukal jsem na netu na tohle : http://www.autoalarmy.cz/katalog/autodo ... tempomaty/
myslíte že tohle by šlo? mám obavu aby mě na tom autě něco neposr.li.
myslíte že tohle by šlo? mám obavu aby mě na tom autě něco neposr.li.
Asi ne, protože tam chybí Cruze v kompatibility listu....
(A není k němu kabeláž pro tu osmistovku.)
(A není k němu kabeláž pro tu osmistovku.)
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Skoč si do chevrolet servisu a trošku buď vtěrnej a neústupnej a nakonec to pude. Já to teď řeším do Captivy, taky mi řekli napřed že to nejde a když jsem tam pořád oxidoval tak to nakonec vzdali a dohledali díly které jsou na to potřeba, cena bude od 9000-15000kč včetně montáže a DPH. Musí kvůli tomu vyměnit i volant
To jako fakt? No tak to si me potesil ani nevis jak. Me prave rikali ze to vyrobce nedoporucuje, ze by to mohlo stat 30 000 a nikdo by mi nezarucil ze to bude fungovat. A kde si to nechavas montovat? V jakym servisu? A kdy ti to budou montovat?
Tak jsem jeste projistotu psal na ceske zastoupeni chevroletu kvuli tomu tempomatu a odepsali mi, tim padem i potvrdili, ze origo tempomat lze dodatecne domontovat, ze se ale musi vymenit volant a ze na podrobnostech se mam domluvit v autorizovanem servisu Chevrolet. Takze tak. Jak nasetrim, jdu do toho.
Tak já už ten tempomat v Captivě mám Stál okolo 15000kč, kolik přesně nevím protože jsem si nechal na autech dělat více věcí a dali mi to na jednu fakturu,jsem se ještě na ni ani pořádně nedíval, protože jsme měli spěcha na dovču
nejvetsi polozka bude urco ten volant, podival bych se po ebay.de tam se daj sehnat i novy a podle me to bude stat o polovinu mene nez v cz autorizaku, pripadne pohledat na zahranicnich chevy forech.
Pred 2 lety jsem resil tempomat do me astry g nikdo nebyl schopny mi poradit ale nakonec se zadarilo Takze asi tak, ceske rucicky zvladnou vse.
Pred 2 lety jsem resil tempomat do me astry g nikdo nebyl schopny mi poradit ale nakonec se zadarilo Takze asi tak, ceske rucicky zvladnou vse.
Jestli si pochopil ze chces tempomat zpetnE tak ok. Nevim ale proc si nekoupil rovnou LT. Zas takovej rozdil tam neni.
Cruze VCDi LT 6MT 120kw black, cihlově-červená kůže, 235/45/R18
Protože jsem chtěl auto nejlepe ihned a na LT bych si musel počkat nejméně do listopadu.
- vetr.roman
Jak to dopadlo s tempomatem.Už ho ma někdo namontovany? :PP
Ja se tento měsic ptal v BS a že to neumi.
Ja se tento měsic ptal v BS a že to neumi.
Naposledy upravil(a) vetr.roman dne sob bře 26, 2011 22:41, celkem upraveno 1 x.
Lada 2101
Škoda Forman 1.3i
Nissan Almera 1.4i
Daewo Kalos 1.4i
Nissan Note 1.4i
----------------------------
Chevrolet Cruze 1.6 LS+ - Křídlo Octavie RS II,černé folie,sportovní výfuk,chip 91Kw-124 Ps-170 Nm.....
Ford Galaxy III 2.0 TDCI
Chevrolet captiva sport 2.0 cdti 110kw
Škoda Forman 1.3i
Nissan Almera 1.4i
Daewo Kalos 1.4i
Nissan Note 1.4i
----------------------------
Chevrolet Cruze 1.6 LS+ - Křídlo Octavie RS II,černé folie,sportovní výfuk,chip 91Kw-124 Ps-170 Nm.....
Ford Galaxy III 2.0 TDCI
Chevrolet captiva sport 2.0 cdti 110kw