zdravim pani,
neviete niekto priemer a dlzku tej pletenej ocelovej rury na vyfuk co je hned prva za zvodmy? dnes som do nej totiz spravil dieru musim ju zajtra kupit a nemam velmi ako ju pred internatom zmerat hlavne teraz ked vonku prsi a je moko (a tiez neviem ako mi to pojde s tou plastovou posuvkou ktoru som dneska kupil v tescu ) ked ste niekto menili a pamätate tak mi prosim dajte vediet, ked nie tak hold smola budem musiet rano lahnut pod auto a nieco pospekulovat. mimochodom malo by to byt rovnake vo vsetkych lanosoch ci nie? respektive aspon vo vsetkych s rovnakym rokom vyroby a objemom motora...
mam 1.5ku rok vyroby 1998
pletenec vyfuku
Moderátor: Blue Lanos
pletenec vyfuku
Lanos 1,5, 5D, strieborna metaliza, bez klimy a ABS, folie, JBL GT4.12, JBL GTO75.2, JBL GT5.502, BM Boschman 6.9 (SPL 130,8 dB), šiška JDM Performance, šošovkové hmlovky s angel eyes a 10 000k HID
- Reklama
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Re: pletenec vyfuku
Ja som menil ale rozmery si nepamatam.
Ved ale zajdi do obchodu povedz na ake auto rocnik atd a ti objednaju.
Inak to sa musi zvarat to dufam vies
Cize stary odrezat a nazvarat novy
Ved ale zajdi do obchodu povedz na ake auto rocnik atd a ti objednaju.
Inak to sa musi zvarat to dufam vies
Cize stary odrezat a nazvarat novy
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
hehe, bol som priamo v chevrolete a nevedeli mi povedat aky rozmer ide na moje auto, takze ci som chcel ci nechcel som musel lahnut pod auto a zmerat si to posuvkou z tesca
ked niekto bude potrebovat tak kupil som 55x 205mm, staci aj 50ka priemer ,ale zobral som väcsi pre istotu lebo som neveril velmi presnosti umelohmotneho posuvneho meradla na teplej rure a tiez som chcel aby sa mi to lahsie zvaralo, tak nech je to väcsie a pojde povrchu rury
uz je na svojom mieste a myšiak zase pradie ako maciatko
ked niekto bude potrebovat tak kupil som 55x 205mm, staci aj 50ka priemer ,ale zobral som väcsi pre istotu lebo som neveril velmi presnosti umelohmotneho posuvneho meradla na teplej rure a tiez som chcel aby sa mi to lahsie zvaralo, tak nech je to väcsie a pojde povrchu rury
uz je na svojom mieste a myšiak zase pradie ako maciatko
Lanos 1,5, 5D, strieborna metaliza, bez klimy a ABS, folie, JBL GT4.12, JBL GTO75.2, JBL GT5.502, BM Boschman 6.9 (SPL 130,8 dB), šiška JDM Performance, šošovkové hmlovky s angel eyes a 10 000k HID
Tak nakoniec to aj mna postihlo prehnity pletenec vhodny na vymenu ,po dlhsom jazdeni v sfetovanom stave z vyfukovych plynou dojde k naprave , este sa pametam na rozmery , tak sa podelim 50x200mm , kde 50 je priemer rury a dlzka sice 200 mm , ale moze byt v rozmedzi 180 az 230mm ,samozrejme som kupil 50x280 co je mimo hranicu , takze ide v pondelok na vymenu . Cena bola 17 eur.Vid foto stary a novy pletenec
Daewoo Lanos sedan , r.v.97 ,1.5 sohc.