Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Co mě dnes nepotěšilo
Jediné co mě potěšilo, že jsem potkala "Vítkovičácké" fanoušky
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
- Reklama
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Tak, konecne som doma. Sice to trvalo z Pariza autom skoro 12 hodin, dosiel som dnes rano otretej. Ina moznost nebola, vlaky plne, lietadla nelietaju a peso je to dost daleko . Hlavne, ze som domavado píše:Hmm, nepotesilo ma, ze dnes zahlasili, ze asi az do nedele budu uzavrete Parizske letiska kuoli vybuchu sopky, teda kuoli prachu z nej. Ja tu trcim nedaleko Eifelovky, mal by som letiet v sobotu rano domov, ale nikto nevie, ci to lietadlo vobec poleti
p.s.: Aspon si kuknem Pariz. Moulin Rouge som si uz pozrel
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
-----------------Hanzy píše:Me taky nepotesil ale to jest strategie neboj penikare natrhnem
Líbí se mi souboj mezi Perníkářema - Ivošek a Vítkovicemi - Jajuška tak kdo z koho ahojky " Vazoun " neutrální
To je jasné Serpico,že Rusi chybu nepriznajú,ved ju nikdy nepriznali ani dodnes sa presne nevie z oficialných zdrojov ,ako zahynul Gagarin, koľko zahynulo vojakov atomovej ponorke a prečo k výbuchu došlo atd. To by bol z toho román a nie príspevok do pokecu.
Lanos 1,5 ,8v 63 kw r.v. 2000 modrozelená metalíza, predné okná v elektrike, fólie,deflektory , nové pneu. barum brilantis 2.
Vazounku, to je boj.. Já samozřejmě fandím Vítkovicím, tak snad dneska hoši nezklamou..
Vazoun píše:-----------------Hanzy píše:Me taky nepotesil ale to jest strategie neboj penikare natrhnem
Líbí se mi souboj mezi Perníkářema - Ivošek a Vítkovicemi - Jajuška tak kdo z koho ahojky " Vazoun " neutrální
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Vcera som sa objednal cez stranky servisu na prezutie kolies...hovorim si autorizovany servis, objednavka sa da vybavit online cez internet, obratom mi potvrdili termin na rano 07.00 hod., pisu ze spolahlive sluzby a dobre ceny, tak vecer som nalozil z pivnice svoje kolesa na diskoch do kufra a hura rano do servisu...
Prisiel som, samozrejme nic nevedeli, ze som objednany, ale ochotne osobne veduci servisu zobral kluce od auta a pristavil moje Aveo na zdvihak... zavolal mechanika aby vymenil kolesa... Celu operaciu som mal moznost sledovat cez okno a priznam sa bol som rozcarovany... Mechanik zhodil zimne kolesa, dal ich do vriec, nalozil do kufra auta... nahodil postupne vsetky kolesa, bez toho, zeby sa o nich viac zaujimal, skrutky na kolesach dotiahol racnou z gola sady a to bolo vsetko, veduci servisu vycuval s autom von, doniesol mi kluce a vyuctoval si za "spolahlive sluzby" 17€ (v akcii)!!! Ziadna ani len vizualna kontrola pneumatik, a nieto este kontrola vyvazenia...
Este som si chcel nechat namontovat alarm, povedal, ze mozem doniest aj svoj, co ma potesilo, lebo som dostal darcek k narodeninam, nech ho prinesiem a elektrikar sa pozrie ci moze byt... tak som ho dnes doniesol, elektrikar ho (schvalil), ale ze este treba 5-zilovy motorcek do vodicovych dveri, co mi bolo jasne no a len tak mimo reci som sa opytal na cenu montaze... ked mi veduci servisu povedal, ze nieco cez 6.000,- korun, tak sa mi skoro podlomili nohy...alarm ma hodnotu cca 50€ a za pracu mam dat cez 200€?!?!? Zmohol som sa na podakovanie a odisiel si dofukat a podotahovat kolesa na svojom aute, aby mi po ceste domov nahodou neupadli...
Este pre uplnost : PK auto POPRAD
Prisiel som, samozrejme nic nevedeli, ze som objednany, ale ochotne osobne veduci servisu zobral kluce od auta a pristavil moje Aveo na zdvihak... zavolal mechanika aby vymenil kolesa... Celu operaciu som mal moznost sledovat cez okno a priznam sa bol som rozcarovany... Mechanik zhodil zimne kolesa, dal ich do vriec, nalozil do kufra auta... nahodil postupne vsetky kolesa, bez toho, zeby sa o nich viac zaujimal, skrutky na kolesach dotiahol racnou z gola sady a to bolo vsetko, veduci servisu vycuval s autom von, doniesol mi kluce a vyuctoval si za "spolahlive sluzby" 17€ (v akcii)!!! Ziadna ani len vizualna kontrola pneumatik, a nieto este kontrola vyvazenia...
Este som si chcel nechat namontovat alarm, povedal, ze mozem doniest aj svoj, co ma potesilo, lebo som dostal darcek k narodeninam, nech ho prinesiem a elektrikar sa pozrie ci moze byt... tak som ho dnes doniesol, elektrikar ho (schvalil), ale ze este treba 5-zilovy motorcek do vodicovych dveri, co mi bolo jasne no a len tak mimo reci som sa opytal na cenu montaze... ked mi veduci servisu povedal, ze nieco cez 6.000,- korun, tak sa mi skoro podlomili nohy...alarm ma hodnotu cca 50€ a za pracu mam dat cez 200€?!?!? Zmohol som sa na podakovanie a odisiel si dofukat a podotahovat kolesa na svojom aute, aby mi po ceste domov nahodou neupadli...
Este pre uplnost : PK auto POPRAD
Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 5 dv 62,6 kW, 16 ventil, siva Urban
Chevrolet Cruze LT Plus 1,6 16V, 124k, Biela Summit
Chevrolet Cruze LT Plus 1,6 16V, 124k, Biela Summit
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Tak to cloveka teda potesi ale te cena montaze kokos to teda zabil riadnu sumu.
Inak neviem ci tu to niekto pisal ale vravel ze v zivote si nedava utahovat kolesa pneu pistolov ale bud velkou golasadoua lebo podobne. Ze kolesa sa aj s tym daju pekne utiahnut a hlavne si neposkodis zavity ked ti to robia pneupistolou.
Inak neviem ci tu to niekto pisal ale vravel ze v zivote si nedava utahovat kolesa pneu pistolov ale bud velkou golasadoua lebo podobne. Ze kolesa sa aj s tym daju pekne utiahnut a hlavne si neposkodis zavity ked ti to robia pneupistolou.
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
no to je slusny servis
a jinak mame v praci pneu pistole taky ale bud si matky jen lehce dotahnu a pak je utahnu momentovym klicem a nebo mame pistoli s promennym momentem a mame nastaveny presny moment a nemuze se tedy stat ze jsou kola volna nebo pretazena..je to asi o citu k autum.
a jinak mame v praci pneu pistole taky ale bud si matky jen lehce dotahnu a pak je utahnu momentovym klicem a nebo mame pistoli s promennym momentem a mame nastaveny presny moment a nemuze se tedy stat ze jsou kola volna nebo pretazena..je to asi o citu k autum.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
...no Pavle asi jste vyjímka, nakonec všude mají pistoli ale nevím jestli i s nastavením utahovacího momentu, máš pravdu je rozdíl v utahování plecháčů a litých kol, je možná následná dost podstatná deformace sedla šroubů..., " meccanico " má vědět a znát a kontrolovat nakonec i převážit při nandavání letních kol, doporučený interval pneu se ojíždí je 10 až 20tisíc km...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dneska trefil předním kolem velkou žulovou kostku. Bylo to v noci, na výpadovce v OVě v rychlém pruhu. Jel jsem 80km/h. Rána jak prase. Osádce vozu se nic nestalo. Ale autí už je u pana doktora.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
fuha a s autom co ?
Seat Altea XL 1,6 TDI
-
- Kontaktovat uživatele:
No dúfam že nič hrozného lebo Filípku Lanosík by nám v Olšovci velmi chýbal
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Uz aj tak nas byva lanosov malo
Seat Altea XL 1,6 TDI
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
ani nie tak samotný Losos,ako jeho majiteľ-peha- píše:No dúfam že nič hrozného lebo Filípku Lanosík by nám v Olšovci velmi chýbal
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
o majitela sa nebojim zase pride na Koktavke
Seat Altea XL 1,6 TDI