A tak plne chápem tvôj stav tak sa drž a ono to časom prebolí
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Nevravim ze sa to neda ale skus si predstavit 50 giga na usb kluci tych USB klucov by si mal niekolko a nedoplatil by si sa za cenu tych USB by si mal teraz aj 2 x 500 Gigove diskyalvin píše:Chlapci,ono sa dajú tie fotky,na ktorých nám najviac záleží,pre istotu aj napáliť ca CD,či uložiť na USB kľúč,ale pomerne jednoduché riešenie,je aj zararované v mailovej schránke medzi odoslanou resp uloženou poštou,nato je najlepší asi gmail,čo sa týka kapcity,tak som zachránil švagrovi zopár spoločných fotiek,ktoré mu zahučali pri poruche jeho PC,a má to aj tú výhodu,že to môžeme rozbaliť kdekoľvek na svete,nemusíme nič nosiť so sebou,stačí len sa dostať na NET a prihlásiť sa na svoje konto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
V.Brousek píše:To já mám opačný problém. Já mám takový boŕdel v zálohách, že než něco najdu, strávím u toho i celé odpoledne - ale najdu.![]()
Již jsem si několikrát dával úkol, že to dám dohromady , ale vždy to po deseti minutách vzdávám.
Ivoš píše:Já si veškeré své fotky vypálil na DVD a jaké bylo moje zděšení, když je PC (vyzkoušel jsem několik) načetlo (resp. adresáře). ale neotevřelo...takže mám po fotkáchČili nejste sami pánové....
Ano si tam kde sme mi ale pokial s tym diskom nerobis blbosti a mas ho polozene tak by nemal byt problem samozrejma stat sa moze vtedy prichadza zachrana program na obnovu datFeva13 píše:Ja som dostal 160 GB externý HD tak kým sa zmestí stále nové tam narvem každý mesiac, ale keď padne tak som tam isto ako vy. Nevyberieš si, čo teda
FoXo píše:V noci z nicoho nic zrazu som sa prebudil a do prdele ja som si odfajcil moje fotky.
A aj tak bolo odzalohoval som si 50 giga fotiek na externy disk a neviem z akeho dovodu som tie fotky omylom pri poriadku jednoducho odfajcilAni na jednom a ani na druhom externom ich nemam takze uz niekolko hodin sa snazim pomocou GetDataBack dake tie fotky zachranit zatial neuspesne tak ma asi prcne
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |