Těsnění pod palicí v řiti
Moderátor: Blue Lanos
Tak se pratele radim mezi vas...po dovoleny mi zacal hrozne hucet vetrak a tak jsem koukl na vodu a ta nikde...tak jsem ji dolil...asi 2,5 litru a dnes jsem na to koukl a voda nikde a na dne nadrzky jen bezova kasicka...no a jsem uplne v hajzlu...nejen,ze mi upadl vyfuk ale ted i tohle...mam chut to ted nechat opravit a poslat Legu do sveta...uvidim na kolik me vyjde oprava a pak se rozhodnu...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Reklama
- Hanzy
Nestresuj Gosiku v oleji ses dival jestli neni voda?Jinak muze to byt jen topeni ze ti tece...koukni i tam jestli nemas mokro...jinak jeste pak na svicky ja mel jednu rezavou jak tam sla voda...
Kdyz vymenis auto tim to nevyresis...
Kdyz vymenis auto tim to nevyresis...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
leganza
...to GOOSÍKU to si cením: Leginu bych precijen za nic nevymenil...ani za jakoukoliv zenskou...a co takhle za ženskou třeba s Porsche ( musím trochu otestovat tvou korejskou víru...promiň, já se přiznám já jo, ale už asi nemám šanci...)
ale vážně kontaktuj našeho palikxe ( má teď slušné technické zázemí o jakém se nezdá ani profi servisům ) a to by nemuselo vyjít až na tak velký ranec - těsnění, šrouby a pokud si měnil rozvody a pumpu, tak to nevidím nějak tragicky...měj se držím palce, vše je dané - není o čem...a palikxe znáš ze srazu na osmě, loni...
Mějte se fajn
ale vážně kontaktuj našeho palikxe ( má teď slušné technické zázemí o jakém se nezdá ani profi servisům ) a to by nemuselo vyjít až na tak velký ranec - těsnění, šrouby a pokud si měnil rozvody a pumpu, tak to nevidím nějak tragicky...měj se držím palce, vše je dané - není o čem...a palikxe znáš ze srazu na osmě, loni...
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Serpico:No vymenil bych za zenskou s Porschem ale prodal bych zenskou i Porsche a koupil Hummer H1 a Legu a udelal byhc z ni nejakej showcar... Jsem ted po dovoleny uplne vysatej penezne ale Palikxovi urcite napisu...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
leganza
...to GOOSÍKU to už by bylo [color=blue]" kuplířství "[/color] a to je trestné se sazbou..... navíc krásné ženy se jenom získávají a neprodávají, to dělají jenom bulharští cikáni...a teoreticky jsem Ti nabídl v tomto případě jenom jakéhosi " gigola " ... jsem ale dobrák...jo palikx by mohl být spásná adresa...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- Hanzy
Toz jak si na tom Goosiku jak pokracuje oprava?
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Re: Těsnění pod palicí v řiti
Zdravím vás, všiml jsem si lehkého úniku vody, občas dolévám pár deci tj..asi 1 cm od max. v nádržce...všiml jsem si, že se občas zvedne ručička teploty vody, tak mě napadá také těsnění pod hlavou, co myslíte?
V zimě topí po asi 2-3 km, takže se domnívám, že je špatný i termostat-možná také se proto přehřívá motor, ale únik vody stále trvá, takže se domnívám, že je špatné i těsnění pod hlavou.
Nikde voda neteče a radiator je starý asi 2 roky-původní tekl.
Dá se někde sehnat levně to těsnění pod hlavou? a výměnu asi doma před barákem neudělám že? díky
Ještě se musím zmínit o té ručičce vody. Když vidím, že se teplota zvedla, tak se mi stává to, že když klepnu rukou zvrchu po tachometru(palubovce), tak ručička spadne zpět na normální hodnotu..tak nevím, jestli i tachometr si nedělá co chce občas..ale jak jsem už psal voda ubývá a motor se někdy přehřívá-pozoruji to už pár měsíců
PS: V zimě se stává, že se motor není schopen zahřát úplně i když jedu 100 km-podle ukazatele teploty vody to soudím...takže snad tu je někde v tom všem souvislost.
V zimě topí po asi 2-3 km, takže se domnívám, že je špatný i termostat-možná také se proto přehřívá motor, ale únik vody stále trvá, takže se domnívám, že je špatné i těsnění pod hlavou.
Nikde voda neteče a radiator je starý asi 2 roky-původní tekl.
Dá se někde sehnat levně to těsnění pod hlavou? a výměnu asi doma před barákem neudělám že? díky
Ještě se musím zmínit o té ručičce vody. Když vidím, že se teplota zvedla, tak se mi stává to, že když klepnu rukou zvrchu po tachometru(palubovce), tak ručička spadne zpět na normální hodnotu..tak nevím, jestli i tachometr si nedělá co chce občas..ale jak jsem už psal voda ubývá a motor se někdy přehřívá-pozoruji to už pár měsíců
PS: V zimě se stává, že se motor není schopen zahřát úplně i když jedu 100 km-podle ukazatele teploty vody to soudím...takže snad tu je někde v tom všem souvislost.
Je to větší oprava , raději to dej někomu komu věříš, nebo servis a záruku na práci. O tom jak poznat prasklý těsnění jsou tu stovky řádků, úbytek vody je jedna z možností.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
tuto fotky z vikendovej akcie..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
Ty vole Bolo nejak moc hudby, nie?
Takhle strašně vypadají všechny motory co jezdí na LPG ? Jestli jo no tak to je mazec
Jinak mě prdlo taky na tom prvním , jen trochu jinde
Jinak mě prdlo taky na tom prvním , jen trochu jinde
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Tak ten motor ma podla počitadla 181t km, z toho cca 70t na lpg. Už mesiac sa mi tratila voda a tu je nafotena príčina. Postupne viac tlakovala a voda sa dostavala do 4 valca. Vďaka Vladovi je to už OK.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Sánka dolu, šéfe, JRDčko je macher