dialkove na central?

Moderátor: Blue Lanos

Sato
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sato »

ajofo
neviem ci som zle pochopil, ale to nahodne otvorenie sa dalo napojit len na vodicove dvere??? kde si sa napajal? stacilo sa napojit na kabelaz co je pri prahu vodicovych dveri a bude vsetko fungovat... tam mas vsetko, okrem smeroviek... a inac sa mi zda ze na kufor treba priviest PLUS nie minus... Minus treba priviest na odomknutie a zamknutie centralu...

Obrázek

a napojil som sa tu...

Obrázek
Naposledy upravil(a) Sato dne pon dub 14, 2008 20:57, celkem upraveno 2 x.
R.I.P

aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
Reklama

ajofo

Příspěvek od ajofo »

Ale nie vsetko je v pohode mne tak staci zapojene len na strane sofera uz sa mi nechcelo to prepajat.Az budem dorabat tu trubu tak to potom zapojim na vsetky dvere.Cao a dakujem

VIVAT ESPERO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Daewoo Espero, 1,5 DOHC 66 kw 147000 Km GLX CD.r.v.1997 resp.uvedene do prevadzky.
skino
Kontaktovat uživatele:

alarm

Příspěvek od skino »

chlapi neviete akej farby by mali byť tie kable na otvor a zatvor dvere idem montovat light sekurity a som z toho magor? a kde ste ubevnovali tu jrdnotku a kde sirenu? nevie mi niekto podrobnejšie popisat postup ktore kable mam kde mapojiť. Napr aky je v zapalovani kabel? dakujem za pomoc
Daewoo espero 1.5DOHC,full,elektróny,LPG,krídlo,MP3,folie,podlžky
ajofo

Příspěvek od ajofo »

Tak to je na dlhsie musis ist podla navodu.Skrinku je najlepsie upevnit niekde pod poistky su na strane sofera.Ten kabel na zapalovanie vobec nezapajaj!!!!lebo niekde sa ti vymlati baterka v ovladaci a neodides autom ale pesi len ho prived ku kluciku ale nic snim neprerusuj mas v aute imobilizer tak naco ale napajanie do alarmu z neho/zo spinacky/ musi ist kvoly naprogramovaniu!!Tak najprv zacnes centralom dva kable natiahnes k vypinacu co je na dverach sofera na zamykanie a odomykanie auta pod stahovanim okien.Dalej zapojis stavu k alarmu a to dva jeden na poistky a jeden na polohu klucika podla manualu.Dalej kablik na parkovacky alebo na smerovky podla toho ako sa ti bude pacit ja mam na parkovacie svetla.A nakoniec sirenu a naprogramovat.Sirenu mam v predu pri tlaksone treba tam dotiahnut kabel.Tot moj navod!!
Daewoo Espero, 1,5 DOHC 66 kw 147000 Km GLX CD.r.v.1997 resp.uvedene do prevadzky.
skino
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od skino »

aha a ten kablik čo k spinacej tak ho napojiť a ked naprogramujem tak ho odpojiť či ako mam tomu chapať?a kabik od klučika čo spominaš ten druhy jeden od poistiek a druhy od klučika tak to je ktori? stači od poistky ktora zopina ked zapneš kľuč? a cez rele si natiahol iba ten kablik čo na otvaranie kufra čo? ja k tomu mam strašny navod na montaž. nemaš niečo lepšie? alebo to skusim napojiť a ked mi to nepojde tak sa ti ozvem. ale veľmi pekne ti zatial dakujem ;)
ajofo

Příspěvek od ajofo »

Takze ja mam zapojene kable k mojmu light security takto!
Led vobec nemam zapojenu lebo mam imobilizer led.
Fialovy- "-"Vystup na ovladanie batozinoveho priestoru mam zapojeny cez rele lebo mne ovlada otvorenie kufra plus takze preto!prakticky mi rele zopina minus plusom.
oranzovy- sirena
cierno zlty- "-" vystup na blokovanie motora ten nemam vobec zapojeny
cierno biely- "-" dvere vstup to mam zapojene do dvery na snimac ze su dvere otvorene resp. ten spinac ktory ti po otvoreni dvery rozne svetlo vnutri auta.To je na to ze ked otvoris dvere po odomknuti auta sa auto automaticky nezamkne alebo ked po odomknuti nenastupis auto sa automaticky zamkne a aktivuje alarm.
ruzovy- zapalovanie to nemusim komentovat ten treba zapojit na spinaciu skrinku.
biely- "-" odomknutie vystup tento mam zapojeny vo vodicovich dverach na spinac na domknutie
hnedy- "-" uzamknutie vystup tento mam takisto zapojeny vo vodicovych dverach na spinac na uzamknutie
cierny- uzemnenie
zlty- parkovacie svetla alebo smerovky podla vyberu zapojit na poistkovu skrinku
cerveny- bateria stale napajanie plus tiez priamo do poistiek.
Tod vse tam nemas co pokazit uplne jednoduche!!!okrem teda programovania to musis zvladnut lahsie ako montaz.
Keby si si nevedel rady ohladne programovania toho alarmu tak sem napis aky alarm mas presne znacku a poradime!!!
skino
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od skino »

Ajofo
dakujem ti pekne,dnes som to tam na rychlo nahodil,central funguje aj alarm. a ani som nič neprogramoval, to ani netreba? akurat zajtra najdem miesto na sirenu a kupim niekde relatko na ten zadny kufor tak dufam že to bude fakčiť. dakujem ti. ;)
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“