Tak Dravci z Lovosic 100%paráda Musím říct že dvoukřídlá varianta je prostě a že jsem pro ní hlasoval tak i za sebe mám radost(přesně takhle jsem si to představoval ) ReWeager má u mně moc moc velké díííííík
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ www.chevroletorlando.webnode.cz
Poky Ul píše:Tak Dravci z Lovosic 100%paráda Musím říct že dvoukřídlá varianta je prostě a že jsem pro ní hlasoval tak i za sebe mám radost(přesně takhle jsem si to představoval ) ReWeager má u mně moc moc velké díííííík
JJ je to machr třeba něco ještě vymyslíme. Už nás s Tsoenamim napadlo udělat něco třeba na víko u tankování
Budvyk.cz
Škoda 125 GLS Favorit 136 LS Hyundai Lantra combi 1,6 16V Peugeot 307SW 2Hdi Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní) Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)
Poky Ul píše:Tak Dravci z Lovosic 100%paráda Musím říct že dvoukřídlá varianta je prostě a že jsem pro ní hlasoval tak i za sebe mám radost(přesně takhle jsem si to představoval ) ReWeager má u mně moc moc velké díííííík
JJ je to machr třeba něco ještě vymyslíme. Už nás s Tsoenamim napadlo udělat něco třeba na víko u tankování
Tak Tsoenami má čermou a ty chrom
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ www.chevroletorlando.webnode.cz
Tak Tsoenami má čermou a ty chrom
ee oba chrom
Budvyk.cz
Škoda 125 GLS Favorit 136 LS Hyundai Lantra combi 1,6 16V Peugeot 307SW 2Hdi Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní) Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)