MOSTECKÝ OREL
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: MOSTECKÝ OREL
Tak to je super Škoda že mi neklapne ten den záchranářu abych to viděl na vlastní oči
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
- Reklama
Orle mužeš mi napsat něco víc o tom dni záchranářu mám chut se projet dík
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
Mělo by to být na stránkách mosteckeho autodromu , ještě jsem ekoukal na program, tak to bude snad jako každý rok .
ORLANDO LT+ bílá diesel 163 k (120 kW) manuál ,
Tak jsem volal do autodromu a mám potvrzeno že bude otevřen polygon na testovací jízdy , před rokem to bylo za 200,-
JSEM NASRA.. JSEM SE HNAL NA DEN ZÁCHRANÁŘŮ JAK SI ZAJEZDÍM A ONI POLYGON NEPROVOZOVALI A TO JSEM SE V PÁTEK PTAL PO TELEFONU JESTLI JO, A ONI URČITĚ ANO . ŽE JSEM SE RADĚJI NEVÁLEL V BAZÉNU TO VEDRO BYLO NECHUTNÝ.
TAK JSEM SI ASPOŇ PROHLÉDL POLICEJNÍHO PASÁTA S RADAREM, VRTULNÍK, HASIČE, A NĚMECKÝ POLICAJTY. PAK JSEM DO SEBE NASOUKAL LANGOŠE A ŠEL JSEM SI ZAJEZDIT NA MOTOKÁRY, NO A ODPOLEDNE BYL I TEN BAZÉN
TAK JSEM SI ASPOŇ PROHLÉDL POLICEJNÍHO PASÁTA S RADAREM, VRTULNÍK, HASIČE, A NĚMECKÝ POLICAJTY. PAK JSEM DO SEBE NASOUKAL LANGOŠE A ŠEL JSEM SI ZAJEZDIT NA MOTOKÁRY, NO A ODPOLEDNE BYL I TEN BAZÉN
Tak alespon ze ten langos byl ne?
Nebyť toho langoša, priznaj si, mal by si pokazený celý deň
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
jj , langoš byl dobrý a motokáry také, svezl jsem se po dlouhé době , tak aspoň něco.
před dovolenou jsem se rozhodl že chci rezervu tak jsem zašel na zahradu a z toho co jsem našel udělal držák , práce na dvě hodiny a to jen kvuli tomu že jsem nemohl najít ostré nůžky na plech.
Mám za sebou pár jízd po D1 a nic nechrastí ani se nic nepovoluje , také se nic nikam za jízdy neposouvá. Kolo samotné je ještě zajištěno ocelovým lankem za oko na tahání .Přední řetězy se používají na tahání dřeva v lese a zadní se dají klidně použít na tahání auta, oka jsou zavařená , matky a šrouby jsou pevnostní a matky přilepené a ještě zastříkané barvou tak se také nepovolí.
Mám za sebou pár jízd po D1 a nic nechrastí ani se nic nepovoluje , také se nic nikam za jízdy neposouvá. Kolo samotné je ještě zajištěno ocelovým lankem za oko na tahání .Přední řetězy se používají na tahání dřeva v lese a zadní se dají klidně použít na tahání auta, oka jsou zavařená , matky a šrouby jsou pevnostní a matky přilepené a ještě zastříkané barvou tak se také nepovolí.
- Přílohy
nemas ted pod autem min mista?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ani ne , řeklbych že výfuk je níže a kolo je přitisklé přímo k podlaze . jen trochu kouká pod nárazníkem , v lese asi drhnout nebudu , snad jen při extrémním přejezdu horizontu nebo couvání na hodně vysoký obrubník , možná lepší opřít se o rezervu a nadzvednout auto než škrtnout nárazníkem a utrhnout ho.
Jsem zvedav co na to rekne STK.
Nebude problem?
Nebude problem?
Chevrolet Orlando 1,8 LT+ White
Ford Fiesta 2015 1,0 EB Black panther
Ford Fiesta 2015 1,0 EB Black panther