Zdravím,
měl jsem teď půjčeného Matize mých rodičů (RV 2002, 800 ccm, najeto 19 TKM) a překvapila mě jedna věc.
Ne vždy, ale občas se mi stalo, že jsem dal klíček v zapalování do polohy nula(chtěl jsem vypnout motor), motor jakoby zhasínal, ale vzápětí hned naskočil a běžel dál, dokud jsem nevytáhl klíček ze zapalování.
Když jsem to zkoušel čtyřikrát po sobě, tak to poprvé udělalo a pak už ne...
Setkali jste se s tím někdo ?
Může to být spínací skřínka nebo něco jiného ?
Díky za nápady.
Motor nejde vypnout - až když vytáhnu klíček
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Nazdar,
nenapada ma nic ine okrem tej skrinky....prdpokladam ze otocenim kluca do polohy nula sa vlastne odstavi stava obvodu do ECM-ka, a to prestane napajat cievku + vstreky. Jedine zive vtedy asi ostane len imobilizer, el. zamky dveri a svetla.....a zda sa mi dost nepravdepodobne, ze by sa tam niekde opierali kable o seba, to by sa asi prejavovalo castejsie.....ale nie som elektrikar, asi bude treba pockaj na Daewoo fachmanov a ich prispevky
nenapada ma nic ine okrem tej skrinky....prdpokladam ze otocenim kluca do polohy nula sa vlastne odstavi stava obvodu do ECM-ka, a to prestane napajat cievku + vstreky. Jedine zive vtedy asi ostane len imobilizer, el. zamky dveri a svetla.....a zda sa mi dost nepravdepodobne, ze by sa tam niekde opierali kable o seba, to by sa asi prejavovalo castejsie.....ale nie som elektrikar, asi bude treba pockaj na Daewoo fachmanov a ich prispevky
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
no uz nekolikrat sem se s tim setkal taky nekdy je to spatne ukostreni motora
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech