Servis Daewoo (Hodonín, Břeclav a okolie)

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
StB

Servis Daewoo (Hodonín, Břeclav a okolie)

Příspěvek od StB »

Ahoj. Rád by som vedel či niekde v Hodoníne, Břeclavě alebo v blízkom okolí existuje servis DAEWOO? Raz za sto rokov :oops: chcem dať autíčko do servisu a oni ten servis zatvoria. Hovorím o servise v Piešťanoch. Z práce to mám do Hodonína len na skok, inak mám najbližší servis až v Trnave, tak hľadám niečo bližšie.
Ď.
Daewoo MATIZ I, r.v. 1998
Reklama

V.Brousek

Re: Servis Daewoo (Hodonín, Břeclav a okolie)

Příspěvek od V.Brousek »

StB píše:Ahoj. Rád by som vedel či niekde v Hodoníne, Břeclavě alebo v blízkom okolí existuje servis DAEWOO? Raz za sto rokov :oops: chcem dať autíčko do servisu a oni ten servis zatvoria. Hovorím o servise v Piešťanoch. Z práce to mám do Hodonína len na skok, inak mám najbližší servis až v Trnave, tak hľadám niečo bližšie.
Ď.
Prosím,pokuď ti někdo napíše servisy v uvedené oblasti,napiš mi adresy,telefonní čísla,dám to do databáze servisů,kterou vytvářím.Bohužel pro oblast kterou hledáš nemám ani jeden záznam.
V.Brousek@seznam.cz
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
mrk
Kontaktovat uživatele:

Re: Servis Daewoo (Hodonín, Břeclav a okolie)

Příspěvek od mrk »

StB píše:Ahoj. Rád by som vedel či niekde v Hodoníne, Břeclavě alebo v blízkom okolí existuje servis DAEWOO? Raz za sto rokov :oops: chcem dať autíčko do servisu a oni ten servis zatvoria. Hovorím o servise v Piešťanoch. Z práce to mám do Hodonína len na skok, inak mám najbližší servis až v Trnave, tak hľadám niečo bližšie.
Ď.
coze ? servis v Piestanoch zatvorili ? ci som to zle pochopil ?
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
StB

Příspěvek od StB »

Správne. Volal som do servisu, nech ma objednajú niekedy na Február a dostal som info, že fungujú len do konca Januára. Údajne predali budovy a končia.
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

no ty brdo. viem ze tam teraz ma byt dom nabytku, ale to malo byt skor v budove niekdajsieho showroomu, hmm. smutne, to som fakt nevedel.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
StB

Příspěvek od StB »

Mňa len mrzí, že som prehliadol tému "Servisy Chevrolet(Daewoo)". Som tu 5 min. a už duplikujem temy. :roll:
Mám informáciu od kolegu z práce, že servis je v Hodoníne. Do konca týždňa tam zbehnem, a zistím čo sú zač.
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

StB píše:Mňa len mrzí, že som prehliadol tému "Servisy Chevrolet(Daewoo)". Som tu 5 min. a už duplikujem temy. :roll:
Mám informáciu od kolegu z práce, že servis je v Hodoníne. Do konca týždňa tam zbehnem, a zistím čo sú zač.
Nevadí,nejsi sám.Ono je těch témat tolik,že se často opakují,protože jsme každý líný se prokousávat horou textů a někdy dokonce i blábolů. :P
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Blaboly a tady? :shock: :lol:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Bla bla bla :PP: :PP: :PP: :o)
Odpovědět

Zpět na „POKEC“