Zaspinene predne svetla zvnutra
Moderátor: Blue Lanos
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Zaspinene predne svetla zvnutra
Minule som menil prednu H4 a vsimol som si, ze skla prednych reflektorov su zaspinene zvnutra. V hornej casti je cosi ako olejovy povlak a v nom nalepeny prach a podobny sajrajt.
Da sa predny reflektor nedestrukcne (napr. neposkodit vyskove nastavovanie) rozobrat v domacich podmienkach ? Este som nad tym nespekuloval, preto sa pytam.
Da sa predny reflektor nedestrukcne (napr. neposkodit vyskove nastavovanie) rozobrat v domacich podmienkach ? Este som nad tym nespekuloval, preto sa pytam.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Ano jde to, ale potom bys ho musel zase slepit nejakym lepidlem, protoze do neho nesmi jit vubec vlhko, ono së to moc nedela, jen kdyz prave netesni a mlzi se ti, tak ho musis rozdelat a znovu kolem toho skla to prilepit , necim takovym jako je silikon, ale primo na to urceny. Ja byt tebou nerozebiral bych to
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
Já mám zas napadaný kousky oranžové barvy v blinkrech, jak se loupala ze starých žárovek. To ale míním akorát vyfoukat stlačeným vzduchem. Každopádně bych nedoporučoval do těch světlometů strkat nějaký hadry namočený v lihu třeba otvorem po žárovce atd, páč předpokládám, že tam jako u každé leštěné paraboly, jak se na to jednou hrábne, tak už to nevyleští ani pánbu
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
a jak se to zacne mlzit, a opetovne po spusteni svetel vysychat, tak to prestava svitit, pac ta stribrna parabola zesednepetrm píše:Ty světla se nedají rozebrat jsou kvalitně slepený a drží to jako čert jen někdy se najde dirka a pak se to mlží
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Blue Lanos
Na zraze sa to vyriesilo!! Sme to pozerali s vadom a vsimol som si, ze to ma len poriadne zazratu spinu z vonku od vseliakecho dymu a smogu Takze treba len poriadne ocistit
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- Blue Lanos
jj presne takto sa to tvarilo aj na vadovom
http://www.cardomain.com/id/27101976
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Vyskusal som vsetko mozne, od jemneho vodneho smirgla, cez technicky benzin, aceton a kadejake ine riedidla az po brusnu pastu na lak. Nepomohlo nic , ten povlak sa drzi dobre. Trochu z neho sice ubudlo, ale nejde dat uplne dole. Podla mojho nazoru sa tento povlak sklada zo sadze a inych casti hlavne diezlovych vyfukovych plynov (ked stojim na krizovatke za autobusom alebo tatrovkou).
Mimochodom, vyzera to tak, ze tie "skla" na reflektoroch nie su zo skla , ale z nejakeho tvrdeho plastu. Ten sajrajt to akokeby aj trochu naleptal, preto tak drzi. Popri tom je to "sklo" velmi nachylne na poskriabanie (aj uplne jemnym vodnym smirglom) a niektore chemikalie ho naleptavaju...
Nech je ako chce, zo svetiel sa mi to dole nepodarilo dat.
Z naraznika ano, tam som to presiel vodnym smirglom a prelestil lestiacou pastou.
Mimochodom, vyzera to tak, ze tie "skla" na reflektoroch nie su zo skla , ale z nejakeho tvrdeho plastu. Ten sajrajt to akokeby aj trochu naleptal, preto tak drzi. Popri tom je to "sklo" velmi nachylne na poskriabanie (aj uplne jemnym vodnym smirglom) a niektore chemikalie ho naleptavaju...
Nech je ako chce, zo svetiel sa mi to dole nepodarilo dat.
Z naraznika ano, tam som to presiel vodnym smirglom a prelestil lestiacou pastou.
V.
Toho co tu popisujete jsem si taky všiml. Možná proto se mi zdá že Lanos houby svítí Tak ještě jednou, 2000kou smirkem "vybrousit" a pak leštičkou rozleštit? Smirek pod vodou nebo suchej? A to leštění nějakou pastou nebo jen čistou hadrou?Akri píše:Presne, brousil jsem to brusnym papirem do vody hrubosti P2000 a pak rozlestil, jde to skvele a pri pouziti takoveho jemneho papiru neni poznat, ze to je lesteny a brouseny, jako nove
- vado
- Kontaktovat uživatele:
No, neviem, ja som to skusal aj na svetla, ale to nie je dobry napad, je to velmi lahko poskriabatelne a zmatnie to. Este ze som to vyskusal len na kusku pri kraji.Mareman píše:Toho co tu popisujete jsem si taky všiml. Možná proto se mi zdá že Lanos houby svítí Tak ještě jednou, 2000kou smirkem "vybrousit" a pak leštičkou rozleštit? Smirek pod vodou nebo suchej? A to leštění nějakou pastou nebo jen čistou hadrou?Akri píše:Presne, brousil jsem to brusnym papirem do vody hrubosti P2000 a pak rozlestil, jde to skvele a pri pouziti takoveho jemneho papiru neni poznat, ze to je lesteny a brouseny, jako nove
So smirglom to funguje na naraznik. Co najjemnejsi smirgel, namokro. Po vyschnuti prelestit lestiacou pastou. Je to ako nove, a to mam metalizu.
V.
Na těch světlech se toho právě bojím, že z toho budu mít mléčný světla Na vrypy v laku taky používám 2000ku smirek pod vodou a pak leštičkou a pastou rozleštit.....vypadá to pak jak novývado píše:No, neviem, ja som to skusal aj na svetla, ale to nie je dobry napad, je to velmi lahko poskriabatelne a zmatnie to. Este ze som to vyskusal len na kusku pri kraji.Mareman píše:Toho co tu popisujete jsem si taky všiml. Možná proto se mi zdá že Lanos houby svítí Tak ještě jednou, 2000kou smirkem "vybrousit" a pak leštičkou rozleštit? Smirek pod vodou nebo suchej? A to leštění nějakou pastou nebo jen čistou hadrou?Akri píše:Presne, brousil jsem to brusnym papirem do vody hrubosti P2000 a pak rozlestil, jde to skvele a pri pouziti takoveho jemneho papiru neni poznat, ze to je lesteny a brouseny, jako nove
So smirglom to funguje na naraznik. Co najjemnejsi smirgel, namokro. Po vyschnuti prelestit lestiacou pastou. Je to ako nove, a to mam metalizu.